Voor wie is deze workshop?

IB’ers, aandachtsfunctionarissen kindermishandeling en huiselijk geweld, professionals in het onderwijs, gebiedsteams, jeugd- en gezinsprofessionals, gezondheidszorg, ouderenzorg, justitie, et cetera.

Inhoud

Tijdens deze workshop ga je, samen met een medewerker van Veilig Thuis en collega-professionals, aan de slag met het gebruiken van de meldcode en het afwegingskader. Dit doe je aan de hand van eigen casuïstiek.

Wat leer je?

Tijdens deze workshop…

  • wordt je kennis m.b.t. de meldcode, het afwegingskader en de rol van Veilig Thuis opgefrist;
  • leer je met en van elkaar over de aanpak van de diverse vormen van mishandeling en geweld die je tegenkomt in je werk.

Praktische informatie

  •  De workshop bestaat uit een bijeenkomst van 1,5 uur.
  •  Incompany, open aanbod of online.
  • I.v.m. de week tegen de kindermishandeling wordt deze Webinar gratis aangeboden aan de basisscholen. Aanvragen hiervoor kunnen gemaild worden naar: Weektegendekindermishandeling@regiecentrumbv.nl

Productkaart

Vraag een optie aan voor een incompany training op locatie of online of meld je aan voor de open inschrijving.

Aanmelden Incompany aanvraag
Omvang Omvang: 1,5 uur
Locatie Locatie: Leeuwarden of online
Locatie Locatie incompany: bij opdrachtgever of online
SKJ-punten Accreditatie: niet geaccrediteerd
Kosten Kosten: geen
Kosten Incompany kosten: € 370
Deelnemers Aantal deelnemers: 10

Over de trainer:

Etty is een deskundige trainer met veel praktijkervaring! Na een opleiding aan de HBO-J en de PABO werkt ze inmiddels alweer 30 jaar in de jeugdzorg. De laatste 20 jaar bij Veilig Thuis. Het overdragen van kennis op het gebied van kindermishandeling, huiselijk geweld en partnergeweld geeft haar energie. Ze kan met al haar ervaring als geen ander de praktijk aan de trainingen koppelen. Ze heeft humor, houdt van pionieren en buiten de box denken, neemt mensen mee in haar verhaal en is open minded!